Duket gjithmonë në formë, por del fotoja që Edi Rama nuk do dëshironte t’a shikonte

LAJME


Zakonisht duket në formë dhe në një raport të mirë mes shëndetit dhe gjatësisë. Por një foto e rastësishme e nje fotografi zyrtar grek ia ka nxjerrë në shesh Edi Ramës sekretin e kileve të tepërta.

Në drekën me homplogun grek Micotaqis, kryeministri, që zakonisht i kushton kujdes formës trupore, për shkaqe estetike por edhe te vuajtjes nga hernia diskale, ka treguar se ka vënë disa kile dhe sidomos në pjesën e barkut.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Fakti se i është dashur të heqë xhaketën njësoj si mikpritësit e tij, sindhe ai se është fotografuar në profil, i ka nxjerrë Ramës sekretin që nuk do donte ti’a shihnin.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Nëse dëshëron të rifilloi shpejt fushatën elektotale Rama duhet ti kthehet menjëherë palestrës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive