Duma: A thua si janë ndierë nënat kosovare kur panë mohuesin e Reçakut të ecte nëpër Tiranë

LAJME


Grida Duma ka rea guar ash për ndaj marrëveshjes për Mini-Schengenin Ballkanik, ndërsa e ka konsideruar të nxi tuar dhe të ga buar. Përmes një shkrimi në Facebook, Duma ka hedhur ak uza për mungesë përgjegjësie ndaj kryeministri Rama, ndërsa shkruan se qeveria e Shqipërisë po i bën dëm Kosovës.Duma thotë se asnjëherë nuk do të duhej që në Tiranë të parakalonin politikanët e Beogradit, kur, siç thotë ajo, një gjë e tillë kryhet në ku rriz të Kosovës.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Grida Duma ka rea guar ash për ndaj marrëveshjes për Mini-Schengenin Ballkanik, ndërsa e ka konsideruar të nxi tuar dhe të ga buar. Përmes një shkrimi në Facebook, Duma ka hedhur ak uza për mungesë përgjegjësie ndaj kryeministri Rama, ndërsa shkruan se qeveria e Shqipërisë po i bën dëm Kosovës.Duma thotë se asnjëherë nuk do të duhej që në Tiranë të parakalonin politikanët e Beogradit, kur, siç thotë ajo, një gjë e tillë kryhet në ku rriz të Kosovës