E bëjnë të mendojë se është i padukshëm, gati sa nuk çmendet

LAJME


Me shumë pak provë, secili nga ne mund të besojë gjithçka. Magjistari Justin Willman vendosi që ta vërtetojë këtë gjë, duke i bërë dy persona të besojnë se janë të padukshëm. Si ndodhi kjo? Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive