E bujshme, zbulohet gjithcka! “Kjo është mjekja që fsheh kartelën e psikopatisë së Ramës, tani e ka bërë zv. ministre”

LAJME


Sipas Kryemadhit, është doktoresha Mira Racakolli ajo që fsheh kartelën e shëndetit mendor të Ramës, e cila është bërë publike para disa vitesh por tani nuk ekziston dhe është e pamundur të gjendet.
Kryemadhi tha:

Mira Racakolli, kjo mjeke që për 20 vite ja fsheh Ramës kartelën e tij të kurimit për sk izofreni. Rama e ka shpërblyer mjeken e tij duke e bërë zv.ministre të Shendetësisë.
Ndërkohë, bashkëshorti i kësaj mjekeje me emrin Petrit është edhe doktori që e mjekon Ramën  për astmën, një smëmundje prej të cilës ai vuan prej vitesh.”
KARTELA e botuar fillimisht në gazetën “Tema:

Kryeministri aktual Edi Rama ka vuajtur nga sëmundje të rënda pisikike dhe është kuruar sistematikisht në pavijonin e neurologjisë pranë spitalit pas viteve 1980. Më pas me rekomandim të komisionit mjekësor është dërguar në Paris për një trajtim më profesional dhe një terapi intensive.Simptomat e para të sëmundjes së Ramës datojnë që në fillimin të viteve ’80, kohë kur ai nisi të frekuentojë rregullisht spitalet. Sikurse dokumentohet në kartela dhe sikurse pohojnë mjekët, pacienti Rama ka qenë mjaft argresiv jo vetëm në ambiente shoqërore, por edhe me pjesëtarët e familjes. Kjo e detyronte familjen që të kërkonte ndihmë në spital. Në atë kohë, duke njohur pozitat e larta në parti të Kristaq Ramës, Edit i rezervohej një pritje e veçantë në ambientet e spitalit ku kurohej.
Përdorimi i d .hunës ndaj nënës së tij dhe gruas së asaj periudhe kishin detyruar autoritetet për t’ia nënshtruar pacientit Edi Rama edhe një kurë të veçantë mjekësore, e cila më pas u vazhdua në Paris.

Diagnoza e e kzaminuar edhe nga personeli mjekësor është konsideruar siç shihet edhe nga kartela klinike e pacientit si “sk .izofreni e thellë” me simpt0ma përdorimi d .hune të shfaqur tek familjarët dhe të afërmit e tij. S kizofrenia pati shkaktuar d epr esion argresiv dhe luhatje në kujtesë që shfaqeshin me pagjumësi nga ana e pacientit Edi Rama.

Rama është k uruar sistematikisht në Pavijonin e Neurologjisë pranë Spitalit Nr.5. Faksimilet e akteve të ekspertizës mjekoligjore të rra .hjeve dhe k eqtra jtimeve nga Edi Rama, kartelën klinike të mjekimit për s kizofreni të Edi Ramës, paditë gjyqësore të f irmosura nga Edi Rama për m ohimin e atësisë së djalit të tij, çështja e s ëmundjes, u lakua edhe në kohën e d ivorcit me aktoren e talentuar, v1kt1më e qëndrimit ç njer ëzor të b ashkës hortit të saj të ç ekuiIibruar, që bëri a kuza, në gjyqin kalvar që zgjati 9 vjet.