E fundit/ Arsyet pse Vjosa Osmani duhet te behet Presidente. E meriton apo jo?

LAJME


Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani tha se janë dy arsye thelbësore se pse ajo duhet të bëhet presidente e ardhshme e Kosovës me mandat të plotë.Osmani shtoi se ligjërisht zgjedhjet e 14 shkurtit nuk janë presidenciale, por është legjitime të kandidohet për këtë pozitë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani tha se janë dy arsye thelbësore se pse ajo duhet të bëhet presidente e ardhshme e Kosovës me mandat të plotë.Osmani shtoi se ligjërisht zgjedhjet e 14 shkurtit nuk janë presidenciale, por është legjitime të kandidohet për këtë pozitë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive