E MADHE / Arrihet koalicioni në mes Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit

LAJME


Sot gjatë orëve të mëngjesit ka ndodhur një takim larg vëmendjes së publikut në mes të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit, thonë burimet e gazetës “Bota sot”.

Të njëjtat burime thonë se Kurti dhe Osmani janë pajtuar që të arrijnë marrëveshje e të garojnë në një listë të

përbashkët në zgjedhjet e ardhshme që do të mbahen në janar, eventualisht në fillim të muajit shkurt.