E Madhe Kjo, Rrëfimi i Ukshin Hotit për Rugovën e UCK-në! (VlDE0)

LAJME


Në emisionin “Komiteti Qendror” – i drejtuar nga Berat Buzhala, Leonard Kerquki dhe Shpend Limoni, njëri nga aktivistët shumëvjeçar të LKÇK’së, Avni Klinaku, ka folur për periudhën kohore kur ai kishte qenë në të njëjtin bu..rg me veprimtarin, Ukshin Hoti.

Klinaku ka treguar se për çfarë flisnin me Ukshin Hotin gjatë kohës kur qëndronin në të njëjtën qeli, si të bur..gosur politikë.Ai ka treguar se çfarë thoshte Hoti për politikën e ish – Presidentit Ibrahim Rugova dhe nëse e kundërshtonte qëndrimin e tij.