E mërzitur dhe e veshur me të zeza, Mbretëresha vajton e vetme në funeralin e burrit të saj, Princit Philip

LAJME


Në datën 9 prill një lajm t ragjik t ronditi Anglinë, teksa u njoftua ndarja nga jeta e Princit Philip. Ndërkohë gjatë ditës së djeshme, u zhvillua funerali i Dukës së Edinburg në katedralen e St George, në kështjellën Windsor.

E teksa po zhvillohej ceremonia, Mbretëresha e Britanisë është parë e vetme, ndërsa fshinte lotët në këtë ditë të errët për jetën e saj, pas v dekjes së bashkëshortit. Siç duket edhe në foto, Mbretëresha është tejet e t rishtuar, teksa mbante kokën ulur në momentin që shoqëronte t rupin e Philip për në banesën e fundit.