E pabesueshme! Ja se çfarë ndodh kur përzihen Coca-Cola dhe qumështi

LAJME


E pabesueshme! Ja se çfarë ndodh kur përzihen Coca-Cola dhe qumështi

December 008, 20201 min read admin

Nuk e dimë se kush është kujtuar ta bëjë këtë përzierje, mirëpo eksperimenti i tij gjithsesi na rikujton edhe njëherë që me Coca-Colan nuk është diçka në rregull.

Nëse nuk besoni, provojeni edhe vetë. Per me shume shikoni v.ideon!