E pabesushme kete sekret e ka mbajtur te fshehur gat gjithë kësaj kohe Albin Kurti ja per qka behet fjale

LAJME


E ka mbajtur te fshehur gat gjithë kësaj kohe, ja sa motra ka ish Kryeministri Albin Kurti

Kryeministri Albin Kurti, njihet si njeri nder politikanet te cilën kanë mbajtur te fsh ehur familjen duke mos e eksp ozuar atë para medieve, dhe për ta dihet shumë, shumë pak. Ndoshta kjo është një str ategji te cilën po e përdor ai.

Një p ortal nga Kosova, ka bere te ditur se Albin Kurti ka edhe dy motra te cilat janë ma rtuar ne perëndim dhe për to dihet shumë pak

Kryeministri Albin Kurti, njihet si njeri nder politikanet te cilën kanë mbajtur te fsh ehur familjen duke mos e eksp ozuar atë para medieve, dhe për ta dihet shumë, shumë pak. Ndoshta kjo është një str ategji te cilën po e përdor ai.