E pàdëgjuar më parë: Ja pse lbrahim Rugova qëndroi në Prishtinë gjatë b0mbàrdimeve – Sali Berisha jep rrëfimin e jàshtëzakonshëm

LAJME


Adnan Merovci, bashkëpunëtor i ngushtë i Presidentit të ndjerë Ibrahim Rugova, ka sjell një rrëfim të padëgjuar të ish-kryeministrit të Shqipërisë, Sali Berisha, për presidentin historik. Rrëfimi i Berishës ka të bëjë lidhur me arsyet se pse presidenti Rugova kishte zgjedhur të qëndronte në Prishtinë gjatë kohës së b0mbardimeve të NATO-s./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në këtë rrëfim, Berisha tregon se presidenti kishte mundësi të shkonte edhe në Shqipëri gjatë kësaj kohe, por, sipas tij, ai kishte zgjedhur të qëndronte afër me popullin e tij gjatë atyre momenteve të vështira./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive