E papritur! Britania e Madhe sapo morri vendimin e madh për shqiptarët

LAJME


Për shkak të g0ditjes së fortë të valës së dytë të pandemise, mutaci0nit që pës0i dhe numrit të lartë të të ifektuarve, Britania e Madhe rihyri në izolim dhe mbylli kufinjtë njëkohësisht dukë asshpërsuar masat.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Por ditën e sotme konfirmohet rihapja e kufinjve me disa vende përfshirë edhe Shqipëria. Të gjithë ata që e kanë të nevojshme udhëtimin e tyre në Angli duhet të dinë këto gjëra:Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE