E vërteta që nuk thuhet / Greqia ka brenda saj 12.000 ushtarë me origjinë shqiptare

LAJME


Eksperti i sigurisë Vladimir Bizhga të gjithë shqiptarët që po kryejnë ushtrinë në Greqi, po të ishin në vendin tonë patjetër që do të krijonin një divizion të kompletuar, kur ne kemi vetëm një brigadë këmbësorie.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Përmes një komenti në rrjetin social “Facebook’, Bizhga sqaron se nga 86 mijë ushtarë që ka gjithsej Greqia, rreth 12 mijë janë rekrutë shqiptarë. Prej shumë vitesh Shqipëria nuk e ka më të detyrueshëm shërbimin ushtarak, por sa ndikon kjo në sigurinë e një vendi?Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive