Edhe ne kemi zemër”, hajdutët i kthejnë makinën gruas që ja vodhën, arsyeja

LAJME


Një histori e padëgjuar më parë ajo që i ka ndodhur një gruaje në Itali, ku h ajdutët që i kishin marrë makinën, ja kthyen sërish pas disa ditësh, e madje shoqëruar edhe me një letër ndjese.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Maria Elena Barile-s, cila vuan nga skleroza e shumëfishtë, iu vodh makina më 13 janar në parkingun e spitalit, ku ajo kishte shkuar për vizitë.