Edi Rama jep deIklaratën e madhe: Qentë le të lehin, karvani do të ecë përpara

LAJME


Edi Rama jep deIklaratën e madhe: “Qentë le të lehin, karvani do të ecë përpara”

Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Rindërtimit Arben Ahmetaj kanë qenë në Kavajë ku kanë inspektuar punimet për rindërtimin e godinave të banimit me 135 apartamente parkime nëntokësore e njësi shërbimi.

“Qentë le të lehin karvani do të ecë më shpejt përpara”, është shprehur Rama.