Edi Rama jep deklaratën e madhe: “Falenderoj nga zemra presidentin e Turqisë”

LAJME


Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës me Recep Tayyip Erdoğan njoftoi marrëveshjet e arritura. Kreu i qeverisë shqiptare falënderoi Erdogan për ndihmën për procesin e rindërtimit dhe në lutfën ndaj p andemise, ndërsa për BE-në kishte k ritika.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan dhe Edi Rama nënshkruan në Ankara krijimin e Këshillit të Bashkëpunimit Strategjik në Nivel të Lartë mes dy vendeve.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

DEKLARATA E TIJ E PLOTE