Edi Rama ka një mesazh të fortë për Europën: “Vendimi juaj i papranueshëm, pakuptueshëm dhe i pajustifikueshëm”

LAJME


Edi Rama ka një mesazh të fortë për Europën: “Vendimi juaj i papranueshëm, pakuptueshëm dhe i pajustifikueshëm”

Kryeministri Rama, shprehu indinjatë për sjelljen e Bashkimit Europian, në situatën e avksianve ndaj pandemise.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“E kemi kaluar kështu hendekun që hapi mu në mes të Europës vendimarrja absurde e papranueshme m0ralisht, e pakuptueshme politikisht dhe e pajustifikueshme edhe logjikisht e Bashkimit Europian”, tha Rama.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

dsfdsgs