Edi Rama mashtron shqiptarët / Prezanton videon hekurudhore Tiranë-Rinas-Durrës të vjedhur nga interneti

LAJME


Kryeministri Edi Rama duket se nuk ka hequr dorë nga projektet 3D dhe pr0paganda gjatë këtyre 8 viteve. Ai ka publikuar një tjetër projekt 3D dhe këtë herë bëhet fjalë për hekurudhën e re Tiranë-Rinas-Durrës. Përmes një postimi në llogarinë e tij të “Facebook”, ai shkruan se më në fund do të nisë puna për ndërtimin e hekurudhës pas finalizimit të një pune disavjeçare me Bankën Europiane për Rindërtim e Zhvillim.

Por, ajo që ka nxjerr zbuluar Ramën është fakti se videoja në fjalë është vj3dhur nga interneti, ku fare lehtë mund ta aksesojë gjithësecili prej qytetarëve me vetëm një klikim shumë të thjeshtë. Ndër të tjera, videoja është publikuar në vitin 2016, çka tregon se kryeministri ka dashur të manipul0jë qytetarët duke menduar se nuk do të zbulohej lehtë./Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE