Edi Rama: “Pandeminë e menaxhuam më mirë se Britania e Madhe!”

LAJME


Situata e krijuar nga pandemia Covid ka qenë një çështjet më të diskutuara nga ekspertët në vendin tonë. Në lidhje me këtë, vetë kryeministri Rama është shprehur për mediat se ne ia kemi kaluar edhe Britanisë së Madhe sa i përket menaxhimit të pandemisë, ndërsa sa i përket vaskinimit të popullsisë ne renditemi të dytët pas Serbisë.

Rama tha: Ne kemi qenë vendi i dytë në Europë që kemi bërë mbylljen e shkollave. Ne prandaj shpëtuam. E di ça do ishte bërë këtu? Kataklizëm! Është një debat botëror ekuilibri mes mbyIIjes dhe ruajtjes së ekuilibrave psikologjikë. Në raport me Britaninë, ne i kemi shifrat ku e ku më të mira, flas për frymë. Menaxhimi ynë është më i mirë se i Britanisë…VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE