Edi Rama paraqitet me xhup tejet të shrtenjtë, çmimi fiIIestar 3.175 doIIarë

LAJME


Edi Rama paraqitet me xhup tejet të shrtenjtë, çmimi fiIIestar 3.175 doIIarë. Edi Rama është irOnizuar nga një foto e publikuar nga Olti Curri.

Ky i fundit ka postuar në rrjetet sociale një foto ku shfaqet Rama i shoqëruar nga kryebashkiaku Dritan Leli dhe Damian Gjiknuri. Olti ka ir0nizuar këtë pamje duke shkuar se të tre ata mbajnë veshur xhupa deri në 10 mijë doIIarë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Gjithashtu ai i ka bashkangjitur f0t0s, firmën e xhupit të Kryeministrit e cila i përket markës “Yohi Yamamoto” me një çmim prej 3175 doIIarësh.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive