Edi Rama: “Që nga koha e Skënderbeut asnjë shqiptar s’ka vdekur për bukë

LAJME


Kryeministri Edi Rama, në një bashkëbisedim me qytetarët u shpreh se Partisë Soci aliste i duhet mandati i tretë për të mos lënë në mes b3tejat. Ai tha se sot Shqipëria në të gjithë sektorët ka arritur të jetë njësoj.

Po ashtu ai tha se synohet që personat me pagë 400 mijë lekë të mos taksohen, dhe se pavarësisht se janë shumë projekte që pritet të realizohen, secili prej tyre kërkon kohën e duhur/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive