Edi Rama vjen me lajmin fantastik për pagën minimale! / Vendimi hyn në fuvqi nga muaji janar

LAJME

Albanian Prime Minister Edi Rama speaks during a joint press conference with Prime Minister of Montenegro Dusko Markovic (not pictured), at the Vila Gorica, in Podgorica, Montenegro, 03 April 2017. Rama arrived in Podgorica for a one day official visit., Image: 327638623, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP EPA

Edi Rama vjen me lajmin fantastik për pagën minimale! / Vendimi hyn në fvuqi nga muaji janar

Kryeministri shqiptar, Edi Rama në konferencën e fundvitit me gazetarët ka folur për çështjet më të rëndësishme.

Ndër të tjera, Rama ka bërë me dije se do të rritet paga minimale dhe do të bëhet 300 mijë lekë. Paga minimale do të bëhet 300 mijë lek dhe hyn në fuqi në janar, është shprehur Rama