Efi рër Luizin: Ai e ka një arѕуe dhe unë do preѕ

Efi i doli në krah Luizit mbrëmjen e djeshme në prime dhe të njëjtën gjë ka bërë dhe së fundmi gjatë një bisede me Ronaldon.

Sipas saj, Luizi e ka një arsye për rrëfimin e tij.

“Ai qesh gjithë kohës. Vetëm bën shaka dhe kaq aq luhatje emocionesh, një ditë është shumë i qeshur, një ditë bie komplet. Ça është ai njeri? I karikuar me karikues është ai? Që nuk fiket asnjëherë…nuk ka ndjenja ai njeri? Unë të betohem, nuk po i jap të drejtë, ajo është gabim, por që ka një arsye për mua e ka dhe unë do pres. Edhe në fund nëse nuk do këtë asgjë, thjesht do shkojë në punën e vet dhe mua nuk më intereson”, është shprehur ajo.