Ekskluzive, këngëtarja serbe Dunja: Jam bërë myslimane dhe vendosa të jetoj në Prishtinë

LAJME


Këtë të shtunë, ekskluzivisht për emisionin ExpressRozë flet Dunja Ilic – këngëtarja super skesi nga Serbia që ka vendosur të jetojë në Prishtinë. Ajo tregon se çfarë e shtyri të vijë në Kosovë, pse u konvertua në myslimane dhe si po e trajtojnë në Prishtinë shqiptarët. Dunja Ilic jep opinionin e saj edhe për raportet politike Kosovë-Serbi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive