Eksperti i sigurisë serbe: “Kosova nuk është shtet dhe nuk di si të bëhet shtet”

LAJME


Eksperti i sigurisë serbe: Kosova nuk është shtet dhe nuk di si të bëhet shtet

Gazeta serbe “Novosti” ka sjell një pjesë të intervistës që Xhevad Galijasheviç ekspert i sigurisë në Serbi ka dhënë për “Kosova-online”, ku ai deklaron se Kosova nuk është e aftë të formulojë asnjë lloj sovraniteti.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Galijasheviç tha se zgjedhjet që do të mbahen në Kosovë do të jenë të ngarkuara me faktin se përkundër mbështetjes nga perëndimi – Kosova nuk është shtet dhe nuk dihet kur mund të bëhet shtet.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive