EMOCIONUSE: Nëna dilte çdo natë në ballkon e shihte mos po kthehej”, rrëfimi i Halil Kastratit për vëllanë e zhdukur VlDE0

LAJME


Halil Kastrati njihet si njëri i fort i cili i dëgjon hallet e të tjerëve, të cilëve ju del në ndihmë. Por në një moment edhe historia e humanistit ka prekur të gjithë.Si shumë familje shqiptare edhe Halil Kastrati kishte familjarë të humbur nga lutfa e Kosovës. Në emsion televiz “Oxygen” ai ka treguar se ka vëllain e zhdukur nga lutfa, për fatin e të cilit nuk dihet ende asgjë, ndërsa me lot në sy ai tregon për nënë e tij e cila priste një lajm për të deri sa vd1q.

“Unë kam pas lidhje pak më të forta me nanën, kam një vlla të v r am në lutfë, kurrë trupin e tij s’e kem gjetë, shumë ka vuajt nana ime, niher e kam zënë në ballkon, kur ne krejt ishim gjumë, ajo kishte dalë në ballkon dhe shihte ka dyert e oborrit. Rasisht jam zgjue prej gjumit e kam parë, ajo kishte netë që po e bënte këtë cdo natë, jam shku edhe ja kom qit duart ka qafa edhe i thash” Nanë cka”, e pash që ishte tu lotu e më tha “ po e shoh mos po hin nga dyert e oborrit. Vd1q e shkoj me qet marak”, thotë Kastrati.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive