Erdogan: “42 milionë euro shtëpi për vëllezërit shqiptarë”

LAJME


“Përshëndes të gjithë vëllezërit shqiptarë. Shqipëria është miku dhe partneri i afërt i Turqisë në Ballkan. Ne shohim gëzimin e popullit tuaj si gëzimin tonë dhe trihstimin tuaj si trihstimin tonë. Pas tërmetit, ne menjëherë angazhuam mundësitë tona. Ne kemi dërguar 4 maune me ndihma humanitare.

Ne ndërtuam shtëpi për vëllezërit tanë shqiptarë, projekti ynë do kushtojë 42 milionë euro. Po ndërtojmë streha të ngrohta për vëllezërit tonë. Shtëpitë do shërbejnë për vëllazërinë tonë Shqipëri – Turqi. Shpreh ngushëllimet e sinqerta për ivktimat e tërmetit. Përshëndes edhe kryeministrin Edi Rama”, tha Erdogan. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!