Erdogan dërgon mesazhin Europës: “Turqia nuk do të përkulet para jush”

LAJME


Presidenti turk, Erdogan, deklaroi sot se Turqia nuk do të përkulet ndaj këcënimeve për mosmarrëveshjen me Greqinë dhe Qipron rreth pretendimeve detare në Mesdheun Lindor, ndërsa ministrat e jashtëm të Bashkimit Europian u takuan në Bruksel për të diskutuar mbi këtë çështje.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Në çështjen e Mesdheut Lindor, vendi ynë kurrë nuk përballet me tesnionin, por me paqen, bashkëpunimin, ndershmërinë dhe zbatimin e drejtësisë. Rruga për këto shkon përmes negociatave të bazuara në respekt të ndërsjellë”, tha Erdogan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive