Erdogan ‘dridhë’ botën: Turqia globalisht po bëhet edhe më e fortë

LAJME


Ndërsa fuqia rajonale dhe globale e Turqisë rritet, edhe sulm3t ndaj vendit tonë rriten,” tha të hënën Presidenti turk Tajip Erdogan, duke iu referuar situatës në Mesdheun Lindor.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Duke folur përmes telekonferencës për organizatat lokale të partisë në pushtet, Erdogan tha: “Për çështje thelbësore, nga Mesdheu Lindor te çështja e Karabakut, duke treguar vullnetin tonë të fortë, ne i kemi treguar botës vendosmërinë tonë për këto çështjeHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive