Erdogan: Duhet ti themi stop islamofobisë

LAJME


Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, i bëri thirrje komunitetit ndërkombëtar të ndërmarrë masa, që të mos përsëriten Holokausti, gjen0cidet e Bosnjës, Ruandës, Kamboxhias.

Drejtoria e Komunikimeve pranë Presidencës së Turqisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Jashtme të Turqisë, me rastin e 27 janarit, Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit, ka filluar zbatimin e ueb-faqes weremember.gov.tr, për të kujtuar ivktimat e të gjithë gjen0cideve të ndodhur në botë dhe për të rritur ndërgjegjësimin e komunitetit ndërkombëtar për “të jetuar së bashku në paqe/Në këtë faqe në gjuhën angleze, u publikua gjithashtu edhe video-mesazhi i presidentit Erdoğan VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE