Erdogan i dërgon mesazh Europës: “Kvundër juve, dëgjohet vetëm zëri i myslimanëve

LAJME


“Kundër Europës mëkatare, zëri i vetëm që po ngrihet sot është zëri i botës myslimane”, kështu u shpreh Presidenti turk, Rexhep Tayyip Erdogan në hapjen e ekspozitës kombëtare të lutfës në përvjetorin e themelimit kombëtar të shtetit turk.

“Politika e puhstimit të Evropës, e cila ka vazhduar në një mënyrë tinzare për shekuj është shfaqur gjithmonë në mënyrën më të pavetëdijshme në territoret e Turqisë.

Evropa më në fund gjeti një arsye për të dërguar uhstrinë e saj për të puhstuar, ka vazhduar ai. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive