Erdogan jep deklaratën e fortë: “BE është kukulla e Greqisë

LAJME


Presidenti turk, Erdogan deklaroi sot se Turqia nuk do të përkulet ndaj këcënimeve për mosmarrëveshjen me Greqinë dhe Qipron rreth pretendimeve detare në Mesdheun Lindor, teksa ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian u mblodhën në Bruksel për të diskutuar mbi këtë çështje.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai gjithashtu Bashkimin Europian e quajti si kukull të Greqisë. “Bashkimi Europian duhet të shpëtojë nga strategjia e varësisë. Nuk duhet të lejojë që të përdoret si kokë dashi nga grekët dhe qipriotët e krishterë. Duhet t’i thotë mjaft padrejtësisë që i bëhet Turqisë dhe Qipros turke”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive