Erdogan jep deklaratën e fortë: “Turqia ka moral, LGBT nuk ekziston

LAJME


Presidenti i Turqisë Erdogan ka thënë se nuk ekziston diçka e tillë si LGBT, pasi aktivistët u ëprplasën me p0licinë gjatë një pr0teste në një universitet të Stambollit. Deklarat e Erdoğan erdhi gjatë një fjalimi televiziv në Partinë e tij në pushtet për Drejtësi dhe Zhvillim (AK) të Mërkurën.

Ai shtoi: Ky vend ka moral, dhe do të ecë drejt së ardhmes me këto vlera.

Javën e kaluar, aktivistët venduan një poster që tregonte Kaabën në Mekë, vendi më i shenjtë i Islamit, i mbështjellë me një flamur të ylberit, jashtë zyrës së një rektori të emëruar nga Erdogan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive