Erdogan: Me vëllezërit e mi shqipëtar, Durrësin do ta bëjmë Antalin e dytë

LAJME


Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton Angjcia e lajmeve Anadolu Erdogan: Me vëllezërit e mi shqipëtar, Durrësin do ta bëjmë Antalin e dytë sht yp relamne meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Erdogan per shqiptaret se si do te ndertohet Durresi…