Erdogan mesazh SHBA-së dhe BE-së: “Arritët kulmin në racizëm, shikoni punët e vendit tuaj

LAJME


Mos vallë duhet t’u themi këtyre merreni vendin tonë, universitetin tonë të çmuar dhe bëni traz1ra si t’ju dojë qejfi? Çfarë thonë Amerika dhe BE-ja? “Ne dën0jmë ngjarjet në Bosfor.” Por edhe unë i them Amerikës që a nuk ju vjen aspak turp në emër të demokracisë për ngjarjet në Amerikës përpara zgjedhjeve?

Sa kecrenime i drejtuan të gjithë njëri-tjetrit në ngjarjet e atjeshme! Ju arritët kulmin në rac1zëm. A s’ju kujtohet se si p0licët i shtrinë në tokë dhe i ranë qytetarët tuaj me ngjyrë? E si do të justifikoheni për këto përpara botës? Na e shpjegoni pak këtë”, deklaroi ai.

“Macron thërret nga ana tjetër. Ore Macron, ti kujdesu fillimisht për këta jelekëverdhët. Tani të gjithë jelekëverdhët, qytetarët e tu i ke rrugëve. Ju nuk po e zgjidhni dot këtë, ti zgjidh këtë çështje së pari. Në vendin tim tani nuk ekziston një problem i tillë. Tani këta synojnë të pr1shin edhe qetësinë tonë”, shtoi Erdogan.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive