Erdogan në siklet! / Studentët dalin kundër tij, mbahen pr0testa të mëdha

LAJME


Policia turke u nd3sh me qindra studentë dje në Stamboll.

Studentët dem0nstruan ndaj vendimit të presidentit, Erdogan për të caktuar Meliha Bulun, një anëtare e Partisë se tij, e cila dikur ishte një kandidate në zgjedhjet parlamentare, në pozicionin e rektorit të një prej universiteteve më prestigjioze turke.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Studentët dolen ne rruge, duke besuar se emërimi i Bull ishte përpjekja e Erdoganit për të kufizuar të drejtat akademike dhe kërkuan që Universiteti të lejohej të zgjidhte rektorin e tij.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive