Erdogan: “Nëse pajtohemi me Greqinë, do të thotë se nisim një epokë të re”

LAJME


Rinisja e bisedimeve midis Ankarasë dhe Athinës për zgjidhjen e disa momsarrëveshjeve të përbashkëta rreth kufijve detarë dhe kërkimit të energjisë u cilësua si paralajmërim për një epokë të re nga presidenti turk Recep Tayyip Erdogan.

“Ne duhet ta bëjmë Mesdheun lindor një pellg bashkëpunimi, që do t’i shërbejë interesave tona afatgjata, në vend të një zone konkurrence”, u tha Erdogan ambasadorëve të BE-së në Ankara, raporton ATSh.

LAJMI I PLOTE