Erdogan: “Shqiptarët janë vëllezërit tanë, u angazhuam menjëherë pas tërmetit që ndodhi tek ata”

LAJME


Presidenti i Turqisë, Erdogan ka mbajtur fjalën e tij përshëndetëse në nisje të ceremonisë për punimet për ndërtimin e 522 banesave në Laç .

“Ju përshendës me ndjenjat më të përzemërta.Përmes jush përshëndes përzemërisht Shqipërinë dhe vëllezërit shqiptarë. Shqipëria është miku dhe partneri i afërt i Turqisë në Ballkan. Pas termeteve që ndodhën në Shqipëri i mobilizuam menjëherë mundësitë tona. Ne kemi dërguar 4 maune me ndihma humanitare, po ashtu pas aktastrofës në nëntor morëm vendim për të ndërtuar shtëpi për vëllezërit shqiptarë..VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!