Erdogan: “Vitin 2021 do ta bëjmë një vit përparimi në çdo fushë

LAJME


Erdogan: “Vitin 2021 do ta bëjmë një vit përparimi në çdo fushë,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Nga rezidenca “Vahdettin” në Stamboll sot Presidenti Erdoan mori pjesë me vide0k0nferencë në cerem0ninë e përurimit të Urës Elazığ Kömürhan dhe të Tunelit Lidhës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Ne duam ta bëjmë 2021-n një vit përparimi në çdo fushë. Jemi duke bërë përgatitje të gjithanshme për këtë”, theksoi Presidenti Erdogan nder mesazhe te tjera,

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive