Erdogani e “kallë“ Vuçiqin, i flet Shqip në fytyrë, shikojeni reagimin e tij

LAJME


Gjatë vizitës zyrtare të presidentit turk Recep Tayyip Erdogan në Serbi, para pallatit presidencial ishin vendosur dhjetëra kamera që kanë filmuar një bisedë joformale mes presidentit turk dhe atij serb. Presidenti turk fillimisht bisedoi me shefin e diplomacisë serbe, Ivica Daçiq, me të cilin kishte zhvilluar disa takime.Para se të nisen në pallatin presidencial, Vuçiq u dëgjua teksa i tha Erdoganit se ‘ju flisni shqip e serbisht perfekt.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjatë vizitës zyrtare të presidentit turk Recep Tayyip Erdogan në Serbi, para pallatit presidencial ishin vendosur dhjetëra kamera që kanë filmuar një bisedë joformale mes presidentit turk dhe atij serb. Presidenti turk fillimisht bisedoi me shefin e diplomacisë serbe, Ivica Daçiq, me të cilin kishte zhvilluar disa takime.Para se të nisen në pallatin presidencial, Vuçiq u dëgjua teksa i tha Erdoganit se ‘ju flisni shqip e serbisht perfekt.