Është koha ti futem politikës dhe ta marr Kosovën në “dorë teme”, si mendoni Ju?

LAJME


“Vetëvendosje kurrë nuk mundet me i mbërri 50 për qind të votave.

VV nuk mund t’i arrijë më shumë se 33%””, ka thënë Haxhiu në T7.

Ndërsa për PDK-në e LDK-në tha se në rezultatin më të keq të tyre nuk bien nën 20 për qind, kurse për AAK-në e Ramush Haradinaj tha se ka 10 %.

Haxhiu tha se totali i votave shqiptare është rreth 87% pa minoritete. Hap vldeon 5 se konda dhe shf aqen Pa mjet Eks kluzive