Exluzive edhe Britania e ndihmon Kosovën me pajisje ushtarake, Dridhet Serbia

LAJME


Ndihma me pajisje ushtarake po konsiderohet më pak jetike për Ushtrinë e ardhshme të Kosovës nga Britania e Madhe, pasi ambasadori i saj në Kosovë, Ruairi O’Connell ka përmendur mbështetje të tjera të cilat i kanë dhënë Kosovës në rrugëtimin e saj si shtet.

”Mbreteria e Bashkuar ka perkrahur F0rcen e Armatosur te Kosoves dhe Trupat Mbrojtese te Kosoves nder vite, se fundi kan deklaruar se do ta perkrahin Kosovën me armatimin e Ushtrisë të saj, që do kenë zbritje 40% të blerjes se armatimi Nga Britania e Madhe/Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive