F0T0T/ Ky është apartamenti i thjeshtë ku jeton kancelarja Angela Merkel

LAJME


Ajo është gruaja më e pusht etshme në planet, për shkak të pozitës që mban në një nga shtetet më të fuiqshëm në botë. Bëhet fjalë për Angela Merkel, që pavarësisht se është kancelare e Gjermanisë, bën një jetë të thjeshtë si pjesa më e madhe e qytetarëve gjermanë./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Merkel jeton në një apartament me qira në Berlin, së bashku me burrin e saj, Prof. Dr. Joachim Sauer, në një banesë në katin e katërt në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.