Faturën e ke pagu në vitin 1999: Invalidi i UÇK’së operohet falas nga kirurgu

LAJME


Kirurgu torakal, Nazmi Kolgeci, ka op eruar inavlidin e UÇK’së, Zeqir Hoxha, duke i hequr c opën e g ranatës të cilën e kishte që 20 vite në trup, shkruan Gazeta Metro./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Këtë e ka bërë të ditur vet ish-uhstari i UÇK’së, Zeqir Hoxha në Facebook, duke e falënderuar doktorin Kolgeci për kujdesin dhe ka treguar se op erimin e ka bërë pa pagesë. Në postimin e publikuar nga Hoxha, ka komentuar doktori Kolgeci ku me një fjali të shkurtër ka treguar se cila ka qenë arsyeja se pse ai e ka operuar atë pa pagesë.