Fotografi e një dasme në Kosovë, viti 1989, ja si jam festuar atehere

LAJME


Një ndër fotografët më të famshëm amerikanë, Steve McCurry, ka publikuar një fotografi të bërë në Kosovë.

Fotografia është shumë e rrallë dhe diçka si kjo nuk kemi parë shpesh në vendin tonë.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Në atë fotografi janë disa krushq, por përshtypje bën flamuri i cili ishte “zyrtari” i shqiptarëve në Jugosllavi – me një yll.Foto është realizuar në vitin 1989.