Fotografohet në rrugë shumë larg asaj që shikojmë në televizon, do shokoheni nga pamja e Albana Osmanit

LAJME


Ajo ka qëndruar prej disa kohësh larg televizionit. Edhe pse me një karrierë të gjatë në ekran, Albana Osmani ka zgjedhur të bëjë ‘pushim’ duke iu përkushtuar projektit të saj “Ti je një lule dielli”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Paparazzi ynë e ka fotografuar pak ditë më parë duke ecur në rrugët e Tiranës. Në përditshmërinë e saj, Albana preferon veshje tejet sportive dhe shumë të rehatshme.

Duhet thënë se edhe kështu, Albana duket shumë bukur. Ne urojmë që ta shohim përsëri në rolin e moderatores në ndonjë projekt interesant.