Fshatarët meksikanë e lidhin kryetarin për veture dhe e tërheqin zvarrë

LAJME


Njëmbëdhjetë persona janë a rrestuar në jug të Meksikës pasi e l idhën kryetarin e fshatit për një veture dhe e kanë tërhequr z varrë nëpër rrugë pasi e nxorën nga zyra e tij.

Policia n dërhyri për ta liruar kryetarin Jorge Luis Escandon Hernandez, për të cilin u raportua se nuk ka p ësuar Iëndime të mëdha.

Ky ishte suImi i dytë nga fermerët që po kërkojnë nga ai përmbushjen e premtimit për riparimin e një rruge lokale. Autoritetet kanë dërguar f0rca shtesë në rajonin Chiapas për ta siguruar rendin publik pas kësaj ngjarjeje të pazakontë.