Fshehtësirat e Nentokës së Detit Jon: Sudimet e fshehta Greke dhe zbulimet e Gjeologëve Shqiptarë

LAJME


Faktet tregojnë se grekët prej vitesh janë prezentë me punime si zmike në detin Jon, shumë pranë zonës së diskutueshme mes dy vendeve.

Madje, në vitin 2015, Ministria e Jashtme e Shqipërisë i dërgoi Athinës zyrtare 2 nota pro teste ndaj kërkimeve për naftë, pranë zonës së pa-delimituar mes dy vendeve./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VAZHDONI KETU PER ME SHUME