Shikoni se si u transformua kjo vajzë, humbi mbi 200 kilogramë

LAJME


Edhe pse e re në moshë, kjo vajzë kishte mbi 320 kilogramë. Falë përkushtimit të saj për të humbur peshën e tepërt ajo ia arriti qëllimit që t’i heqë më shumë se gjysmën e kilogramëve të tepërt.

Prej 320 kilogramë sa kishte, arriti që të hiqte 200 kilogramët që po ia vës htir ësonin edhe jetën, transmeton Gazeta Express. Kjo v1deo në YouTube tregon transformimin e mahnitshëm të saj./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive