Ganimete Musliu: Kosova pa Thaçin, si Barcelona pa Messin në futboll!

LAJME


Ganimete Musliu, ka thënë se ta mos ta kesh Thaqin nga ekipi i Kosovës në dial0g me Serbinë është sikur t’ia heqësh Lionel Messin ekipit të Barcelonës.

”Unë ta them me bindje të plotë: të mos jetë Thaqi në dialog është sikur ekipit të famshëm me ia heq Messin”.

”Është lideri më i përgatitur në këtë fushë dhe në këtë drejtim. Unë jam e bindur që edhe partitë p0Iitike e pranojnë këtë”, ka thënë ajo në Televizionin Publik, njofton Klan Kosova.